Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔΑΑ: Cultural DestiNAtions-Προορισμός: Η Ελλάδα μας!

ΔΑΑ: Cultural DestiNAtions-Προορισμός: Η Ελλάδα μας!

Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα στο αεροδρόμιο της Αθήνας την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών δεν θα μπορούσε παρά να την αφιερώσει στην Ελλάδα, ξεδιπλώνοντας μέσα στο αεροδρόμιο την  πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Στο πλαίσιο των τακτικών πολιτισμικών ημερών Cultural DestiNAtions που διοργανώνει, το αεροδρόμιο της Αθήνας μοιράστηκε με τους επιβάτες και τους επισκέπτες του ένα ταξίδι στην Ιστορία γεμάτο από ελληνικά στοιχεία. Με σκηνικό το παραδοσιακό ελληνικό καφενείο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και αρωματικά φυτά, οι ταξιδιώτες της ημέρας βρήκαν τετράδια με αυθεντικές ελληνικές συνταγές, τον δικό μας Καραγκιόζη, αλλά και μια έκθεση αντικειμένων αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας από το Μουσείο Κοτσανά.

Κι ακόμη, ενώ ένα LED wall ήταν διαρκώς γεμάτο αποφθέγματα Ελλήνων και ξένων προσωπικοτήτων, οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες «δοκιμάστηκαν» σ’ ένα Quiz γνώσεων για τα ήθη και τα έθιμα της ηπειρωτικής Ελλάδας και των νησιών, «φόρεσαν» ελληνικές φορεσιές στο Photobooth και «ταξίδεψαν» στα μαγικά Μετέωρα μέσω VR. Δεν έλειψε το διαχρονικό συρτάκι με μια σύγχρονη εκδοχή του και αναμνηστικά δώρα γεμάτα το μεράκι, κέφι και γεύσεις του τόπου μας.

Μια ξεχωριστή εμπειρία, ταξίδι στον χρόνο και στην μοναδική ελληνική φιλοξενία, σε συνεργασία με την Φελλόη Κοιν.Σε.Π.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ