Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓ. Πατούλης: Ο Κορυδαλλός αλλάζει, η Αττική μας γυρίζει σελίδα

Γ. Πατούλης: Ο Κορυδαλλός αλλάζει, η Αττική μας γυρίζει σελίδα

Ως μια ιστορική στιγμή για τον Κορυδαλλό και την ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίστηκε η χθεσινή, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν, παρουσία πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια του εμβληματικού βιοκλιματικού πάρκου αναψυχής σε χώρο των πρώην γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και είχε προϋπολογισμό 4.590.000,00 ευρώ. Για την ανέγερσή του αξιοποιήθηκαν ψυχρά υλικά και μέθοδοι φιλικοί προς το περιβάλλον. Ο Περιφερειάρχης κατά την διάρκεια των εγκαινίων επισήμανε ότι έργα όπως το συγκεκριμένο συμβάλλουν, όχι μόνο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και στην ουσιαστική αναβάθμιση μιας περιοχής, η οποία για χρόνια διεκδικούσε το αυτονόητο. Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τις Τεχνικές υπηρεσίες και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη, ενώ επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε από τους προκατόχους του και ολοκληρώθηκε με την στενή συνεργασία των τεχνικών στελεχών της Δημοτικής Αρχής Κορυδαλλού.

 Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Ν. Χουρσαλάς ευχαρίστησε, όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του και αφού υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής,  επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο που «αλλάζει το ανάγλυφο της πόλης και αποτελεί μια κατάκτηση που δικαιώνει αγώνες ετών, ανοίγοντας νέους ορίζοντες».

Στην εκδήλωση τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη υποδέχθηκε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου, ενώ παρόντες ήταν οι Βουλευτές Δ. Μαρκόπουλος, Γ. Τραγάκης, Μ. Κασιμάτη,  Γ. Ραγκούσης, Τρ. Αλεξιάδης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής, οι δήμαρχοι Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης, Αγίας Βαρβάρας Λ. Μίχος, Αιγάλεω Γ. Γκίκας, Περάματος Γ. Λαγουδάκης, η Επικεφαλής της Παράταξης Δύναμη Ζωής Ρ. Δούρου, τον Επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Γ. Σγουρό εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Κατσικάρης, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Ν. Παπαγεωργίου, Σ. Βοϊδονικόλας, Σ. Μελλάς, Ευγ. Μπαρμπαγιάννη, ο Επικεφαλής του Πράσινου Κινήματος και Αντιπ.  ΕΔΣΝΑ Ν. Παπαδάκης, πρώην αντιπεριφερειάρχες, πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, κ.α.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ