Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓεμίστε τις διακοπές σας με γεύσεις

Γεμίστε τις διακοπές σας με γεύσεις

Ονειρεμένοι τρόποι για να εξερευνήσετε την Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο από την Celestyal Cruises, την βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως τη νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο

Οι ιδανικές διακοπές διαφέρουν για τον καθένα. Γι’ αυτό και εμείς αφιερώνουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι ζητάτε πραγματικά, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα βρίσκονται στις λίστες με τις επιθυμίες σας.

Λαχταράτε ένα κομμάτι από την αυθεντική Ελλάδα; Θα σας μεταφέρουμε στην καρδιά και την ψυχή της γαστρονομίας. Βουτήξτε στις αισθαντικές απολαύσεις του Ηρακλείου και ανακαλύψτε τη γεύση γλυκάνισου της αυθεντικής ρακής, του εθνικού ποτού της Κρήτης. Γευτείτε κάθε μεζέ – την καπνιστή γεύση του αντικριστού, τη γλυκιά τραγανή σπιτική μπουγάτσα και τον κρητικό ντάκο. Αφεθείτε στην πλούσια γεύση του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, στη δροσιά της φρέσκιας και ζουμερής ντομάτας και την ένταση της πικάντικης φέτας. Γευστικές στιγμές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ; ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!

*Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, από τις 2 Μαρτίου 2023, η απαίτηση για επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος covid test πριν από την επιβίβαση δεν θα ισχύει πλέον.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ