Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKS"Βόμβα" από τον Άρη : Ο Ζερβίνιο "κιτρινόμαυρος"!

“Βόμβα” από τον Άρη : Ο Ζερβίνιο “κιτρινόμαυρος”!

Σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άρης, που κερδίζει αυτή την περίοδο τις εντυπώσεις. Το νέο όνομα, που όλα δείχνουν ότι και αυτό θα συμβάλλει ώστε να αλλάξει επίπεδο η ομάδα, είναι αυτό του Ζερβίνιο!

Ο 35χρονος επιθετικός (γεννημένος 27 Μαΐου του 1987) από την Ακτή Ελεφαντοστού, την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία, μαζί με τους Σιώπη και Μπακασέτα, με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ.

Ο Ζερβίνιο έχει αγωνιστεί την περίοδο 2013-2016 στη Ρόμα, μετρώντας 88 συμμετοχές και 26 γκολ. Το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Χεμπέι στην Κίνα και επέστρεψε στο Καμπιονάτο το 2018, για λογαριασμό της Πάρμα, μετρώντας 89 συμμετοχές με 28 γκολ και εννέα ασιστ.

Με την Τραμπζονσπόρ είχε μόλις εννέα συμμετοχές, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Έχει παίξει επίσης σε ΆρσεναλΛιλΛε Μαν και Μπέβερεν, ενώ έχει φορέσει 88 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, σημειώνοντας 23 γκολ, με συμμετοχή σε δυο Παγκόσμια κύπελλα και πέντε Κύπελλα Εθνών Αφρικής.

Ο Ζερβίνιο μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το πλάτος της επίθεσης. Από σέντερ φορ και δεύτερος επιθετικός έως στις πλευρές. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 105 γκολ σε 417 συμμετοχές, 313 εκ των οποίων ως βασικός και 86 ασίστ.

Οι κινήσεις του τελευταίου διαστήματος αποκαλύπτουν την πρόθεση της ομάδας του Άρη να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική από ποτέ τα τελευταία χρόνια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ