Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒαγγέλης Μαρινάκης: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο

Ενωτικός και με διάθεση επανεκκίνησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ο νέος πρόεδρος της Super League ανέλαβε την πρώτη μεγάλη δέσμευση προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας το στίγμα για μία τελευταία ευκαιρία, προκειμένου το απαξιωμένο αθλητικό προϊόν στη χώρα μας, το ποδόσφαιρο, να πάρει το δρόμο της προόδου.

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω», προλόγισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στη σημερινή (29/06) συνεδρίαση. Και άπλωσε τις σκέψεις του για την μέθοδο που απαιτείται. «Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ» είπε και συνέχισε :

«Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει, όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος, ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ» πρόσθεσε.

Στο μεταξύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ως Πρόεδρος της Super League ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην Super League 2 να είναι πλέον αντίστοιχο με αυτό της SL1, σε μια κίνηση – δώρο για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠΠ) αλλά και ο συνεταιρισμός της SL2 τον ευχαρίστησαν για αυτή την κίνηση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ