Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑ. Σπυρόπουλος: Είμαστε εδώ με σχέδιο και προτάσεις για την ανασυγκρότηση της...

Α. Σπυρόπουλος: Είμαστε εδώ με σχέδιο και προτάσεις για την ανασυγκρότηση της περιοχής του Βόλου

Τις περιοχές της Μαγνησίας και ειδικότερα του Βόλου, που επλήγησαν σοβαρά από τις δύο διαδοχικές κακοκαιρίες Daniel και Elias, επισκέφθηκε το πρωί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Σπυρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «πρέπει να γίνει άμεσα ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να καθαριστεί η πόλη, να ανοιχτούν τα ρέματα, να προχωρήσουν άμεσα τα έργα υποδομής, έτσι ώστε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η ζωή των ανθρώπων να επανέλθει σε μία κανονικότητα».

Υπενθύμισε την πρόταση που κατέθεσε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης για τη σύσταση task force στα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας με διαφάνεια και ταχύτητα.

«Είμαστε εδώ με σχέδιο και προτάσεις ώστε να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της περιοχής. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι τέτοια έντονα φαινόμενα θα έχουμε όλο και συχνότερα στη χώρα μας, άρα οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές και να προστατεύουμε τους πολίτες. Να μην ξαναζήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις. Να μην καταστραφούν ξανά οι περιουσίες των πολιτών», υπογράμμισε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σχολίασε ακόμη τις ύβρεις και τους προπηλακισμούς πολιτών από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο τονίζοντας πως «ο κ. Μπέος θα αξιολογηθεί από τους πολίτες του Βόλου την ερχόμενη Κυριακή», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο Βόλος αξίζει μία δημοτική αρχή που πάνω απ’ όλα θα σέβεται τους πολίτες, οι οποίοι βίωσαν, το τελευταίο διάστημα τραγικές συνθήκες».

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος απάντησε και στον κυβερνητικό ισχυρισμό πως η ΝΔ δεν στηρίζει τον κ. Μπέο. «Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να καρφιτσώσουν τις εικόνες με τα χαμόγελα στο Δημαρχείο της πόλης. Γνωριζόμαστε όλοι και ξέρουμε πολύ καλά την υπόγεια στήριξη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Μπέο. Είναι υπόλογοι για τις δηλώσεις, τη συμπεριφορά και την κατάσταση, που επικρατεί στον Δήμο του Βόλου», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ