Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑπόστολος Λύτρας: «Ο Άλκης δεν σκοτώθηκε από το δρεπάνι»

Απόστολος Λύτρας: «Ο Άλκης δεν σκοτώθηκε από το δρεπάνι»

Το θανατηφόρο χτύπημα στον Άλκη δεν έγινε με το δρεπάνι αλλά με άλλο μέσο, δηλώνει ο 21χρονος Ι.Κ., όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο 21χρονος ελληνικής καταγωγής υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ο 21χρονος επισημαίνει ότι είχε το δρεπάνι αλλά δεν έκανε επίθεση με αυτό.

«Το δρεπάνι βρισκόταν στο αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε. Του έπεσε και μετά είπε ότι το έχασε», τόνισε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε:

Με αυτό το δρεπάνι δεν έχει γίνει το θανατηφόρο χτύπημα. Έχει γίνει με άλλο μέσο το οποίο μου το έχει αναφέρει».

Ο 21χρονος είναι μετανιωμένος και ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια.

«Ο Άλκης θα μπορούσε να είναι παιδί όλων μας. Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες ανάλογα με το τι έχει κάνει ο καθένας και τον βαθμό συμμετοχής. Αυτό που ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του είναι ότι τα πράγματα έχουν γίνει με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτά που ξέραμε μέχρι στιγμής», σημείωσε ακόμη ο Απόστολος Λύτρας.

Στη δικογραφία αναφέρεται για τον 21χρονο: «Πριν από ένα χρόνο, δέχτηκε στην περιοχή του Φοίνικα απρόκλητη επίθεση από ομάδα οπαδών του Άρη κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μεταξύ άλλων στο ένα μάτι και νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο ΑΧΕΠΑ. Ο ίδιος διατυμπάνιζε σε κύκλους συνοπαδών του, ότι θα πάρει εκδίκηση.» Το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου, φέρεται να πρότεινε και να οργάνωσε από κοινού με τον 23χρονο Αλβανό τη φονική επιδρομή.

Συνεργοί του, που επίσης έχουν συλληφθεί, υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως εκείνος σκότωσε τον Άλκη. Αμέσως μετά όλοι έφυγαν από το σημείο και συναντήθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, για να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ