Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΕΤΑΦΟΡΕΣΑπεργία 28ης Φεβρουαρίου: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Απεργία 28ης Φεβρουαρίου: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται να αντιμετωπίσουν σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου οι πολίτες στις μετακινήσεις τους λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνουν σήμερα τα Μέσα Μεταφοράς, με τα ταξί να μη βγαίνουν ούτε αυτά (από χθες) στους δρόμους.

Πιο αναλυτικά, το ΣΑΤΑ εξήγγειλε 48ωρη απεργία την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, με αποτέλεσμα οι οδηγοί ταξί να απεργούν και να μην πραγματοποιούν κούρσες.

Επίσης, χωρίς μετρό (Γραμμή 1,2 &3) θα μείνει η Αθήνα, καθώς 7 σωματεία συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεΐ την Τετάρτη θα κινούνται 9 π.μ. με 9 μ.μ. (Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα, η έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ., ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00).

Τρένα και Προαστιακός θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία «αφενός ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και αφετέρου στέλνοντας μήνυμα – απαίτηση προς κάθε κατεύθυνση ότι για εμάς τους Σιδηροδρομικούς πάνω από όλους και πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων», όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

Επιπλέον, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια και δεν θα αναχωρήσουν από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ενώ θα παραμείνουν δεμένα από τις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ