Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑντιπρόεδρος ΕΠΟ: "H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα...

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: “H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα του τελικού έως την Τετάρτη, υπάρχει ρήτρα”

Απίθανα πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Αλήθεια, υπάρχει κανείς που μπορεί να μας πει που θα γίνει ο τελικός κυπέλλου; Σε ποιο γήπεδο και με ποιες συνθήκες; Αυτή η κατάσταση, δεν θα πω απλώς ότι εκθέτει αλλά, ξεφτιλίζει τη μπάλα στην Ελλάδα! Δεν αρέσει η λέξη προφανώς, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα.

Σήμερα λοιπόν ακούσαμε κάτι ακόμα. Κάθε μέρα άλλωστε μας συμβαίνει και αυτό, καθώς κάποιος προσθέτει κάτι, με δηλώσεις και απόψεις. Ζούμε δηλαδή στη χώρα όπου για τον τελικό του κυπέλλου δεν υπάρχουν δεδομένα αλλά πολλές και διαφορετικές γνώμες!

Σήμερα (13/04), ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τα δεδομένα, τονίζοντας ότι υπάρχει ρήτρα από την Cosmote TV για προσδιορισμό της έδρας του τελικού μέχρι τις 17 Απριλίου και υπογράμμισε πως οι ομάδες πρέπει να απαντήσουν έως τη Δευτέρα.

Η ιστορία με τον τελικό Κυπέλλου συνεχίζεται. Εξ’ αρχής έπρεπε να καθορίζεται το γήπεδο και να ήταν διασφαλισμένο ότι μπορεί να γίνει εκεί. Δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα με την ΔΕΑΒ. Επίσης, για να γίνει στο Πανθεσσαλικό χρειάζεται οικονομική προσπάθεια. Δεν διαφώνησε κανείς ότι πρέπει να βοηθήσει η ΕΠΟ, αλλά τα σωματεία πρέπει να ξεκαθαρίσουν αν είναι διατεθειμένα να παίξουν με κόσμο ή χωρίς. Η επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος έχει να κάνει με αυτό“, είπε και συνέχισε:

Στο Πανθεσσαλικό πρέπει να μπούνε κάμερες και οι δύο ομάδες πρέπει να δεχθούν ότι θα παίξουν με κόσμο, γιατί με τη ΔΕΑΒ, πλέον, υπάρχει ο κίνδυνος να πάνε με ποινή στην επόμενη χρονιά. Στο γήπεδο αυτό έχουν γίνει επεισόδια στο παρελθόν και οι ομάδες φοβούνται.

Το ποσό για τις κάμερες είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι, επαναλαμβάνω, οι ομάδες να συμφωνήσουν ότι ο τελικός θα γίνει με κόσμο. Περιμένουμε έως τη Δευτέρα την απάντηση και το πώς θα γίνει. Πρέπει να έχουμε την απάντηση γιατί μέχρι 17 του μηνός η Cosmote TV ζητάει προσδιορισμό του γηπέδου. Υπάρχει και ρήτρα για αυτό
“.

Τόνισε επίσης: “Αν πει και ο Παναθηναϊκός Πανθεσσαλικό με κόσμο, θα γίνει εκεί, εφόσον το δεχθεί η αστυνομία. Η έδρα του τελικού μπορεί να αλλάξει μόνο με κοινή συναίνεση. Αν πουν οι ομάδες ότι μπορεί αν γίνει στην Αθήνα, εμείς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Από τη στιγμή που παίζονται παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό και ο Βόλος αγωνίζεται χωρίς κόσμο, ενώ είναι σε δυσχερή βαθμολογική θέση, ο καθένας μπορεί να δώσει την ερμηνεία του. Στην αρχή είχε ειπωθεί ότι είναι μικρό το ποσό για να τοποθετηθούν κάμερες στο Πανθεσσαλικό, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι είναι 260.000 και ζητούνται 70.000 ευρώ από την ΕΠΟ. Μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα. Υπάρχει και κάτι άλλο. Αν πούμε ότι γίνεται με 10.000 κόσμο, ποιος θα ικανοποιηθεί; Είδατε τι έγινε στο Μπριζ, πόσος κόσμος δεν μπήκε στο γήπεδο και κάποιοι, μάλιστα, κρατήθηκαν από την αστυνομία.

Το θέμα είναι να απαντήσουν οι δύο πρόεδροι αν θα γίνει με κόσμο ή όχι. Αν υπάρχουν φίλαθλοι, τότε οι 70.000 ευρώ μπορούν να μπούνε μέσα στα έξοδα του τελικού. Χρειάζεται μελέτη για τις κάμερες γιατί ζητάνε και το παραμικρό από τη ΔΕΑΒ
“.

Για το ενδεχόμενο να αλλάξει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου αν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός έχουν προκριθεί στον τελικό του Conference απάντησε: “Δεν έχει αλλάξει κάτι, ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου. Μακάρι να προκριθούν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τεθεί τέτοιο θέμα από την Λίγκα“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ