Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΑνακαίνιση του γυμνασίου Νέου Ολβίου από τη Sunlight Group

Ανακαίνιση του γυμνασίου Νέου Ολβίου από τη Sunlight Group

Τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και ενεργειακά αναβαθμισμένου γυμνασίου Νέου Ολβίου Ξάνθης που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο σχετικής δωρεάς της Sunlight Group πραγματοποιήθηκαν εχθές, 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, δημοτικών συμβούλων και μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, του διευθύνοντα συμβούλου της Sunlight Group Λάμπρου Μπίσαλα, του διευθυντή του Σχολείου Παναγιώτη Τουμπέλη, εκπροσώπων των περιφερειακών εκπαιδευτικών οργάνων, μαθητών, καθηγητών και γονέων-κηδεμόνων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα έργα πλήρους ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών δομών του σχολείου υλοποιήθηκαν σε συνέχεια δέσμευσης της εταιρείας που εκφράστηκε προσωπικά από τον κ. Μπίσαλα κατά την παράδοση δωρεάς τεχνολογικού εξοπλισμού στο σχολείο στα μέσα της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, από το τελευταίο κουδούνι της προηγούμενης σχολικής χρονιάς μέχρι το πρώτο της τρέχουσας, τα στελέχη της εταιρείας, αλλά και οι εξειδικευμένοι προμηθευτές που ανέλαβαν τις εργασίες, ολοκλήρωσαν την ολική ανακαίνιση του σχολικού συγκροτήματος. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, η Sunlight Group παρέδωσε και επίσημα στους 100 περίπου μαθητές και καθηγητές του γυμνασίου μία πλήρως ανακαινισμένη σχολική μονάδα που αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα γυμνάσια της χώρας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ανακαίνισης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του κόστους λειτουργίας του κτηρίου προς όφελος των φορολογούμενων ενώ κατασκευάστηκε ποδοσφαιρικό γήπεδο 5Χ5 για την άθληση και ψυχαγωγία μαθητών και μαθητριών.

Η περιοχή του Νέου Όλβιου Ξάνθης που υπάγεται στο Δήμο Τοπείρου φιλοξενεί τις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Sunlight Group από το 1991. Στα 32 και πλέον χρόνια που έχουν μεσολαβήσει η αρχική εργοστασιακή μονάδα έχει εξελιχθεί σε ολόκληρο βιομηχανικό συγκρότημα και κατέχει ξεχωριστή θέση στο οικοσύστημα της εταιρείας, ως πυρήνας της παραγωγικής διαδικασίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ