Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑγνώριστος Παναθηναϊκός...

Αγνώριστος Παναθηναϊκός…

Τα μηνύματα της κανονικής περιόδου, όπως και του πρώτου αγώνα των ημιτελικών στο ΟΑΚΑ για τη Basket League, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά προκειμένου να εμποδίσουν την αποκαρδιωτική εικόνα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα.

Η ιστορική νίκη των Θεσσαλών ήταν απόλυτα δίκαιη. Καθώς όταν μία ομάδα είναι μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τη διαφορά να φτάνει κάποια στιγμή υπέρ της έως και στο +26, με τους παίκτες της να τα δίνουν όλα σε κάθε φάση διότι πίστευαν στη νίκη, τότε δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο.

Η μία ανάγνωση για το διασυρμό του Παναθηναϊκού (διότι περί αυτού πρόκειται, εκτός εάν ξεχάσουμε για ποια ομάδα συζητάμε), λέει πως οι παίκτες που φοράνε τη φανέλα του δεν αντιλαμβάνονται που αγωνίζονται.

Η έλλειψη εγωισμού και μαχητικότητας αυτό αποκαλύπτει. Η αντίδραση του Νέντοβιτς πάντως μετά το τέλος του αγώνα, με τη συγκεκριμένη ανάρτηση στα social media, δείχνει πως έγινε αντιληπτό το κάζο. Εκ των υστέρων…

Μία ακόμη ανάγνωση δείχνει ξεκάθαρα ότι ο προπονητής Βόβορας δεν έχει επίσης καταλάβει σε ποιο πάγκο κάθεται. Το ήξερε και το… ξέχασε; Δεν νοιάζεται να αναλάβει ευθύνες; Περιμένει και τη δική του αποχώρηση; Ό,τι κι αν συμβαίνει, δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι σε ομάδα τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί κανείς να αποκτήσει, από μόνος του.

Δεν μπορείς να λες μετά από τέτοια ήττα ότι έχασες στις λεπτομέρειες! Καταρχάς δεν έχασες από αυτές, όπως μαρτυράει η εξέλιξη του αγώνα και κατά δεύτερον, ακόμη κι αν ισχύει κάτι τέτοιο (που δεν ισχύει), μετά από αυτή την ήττα στη Λάρισα, δεν μπορείς να το επικαλείσαι. Εκεί βγαίνεις και λες ότι καταλαβαίνεις το σοκ που προκαλεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα και θέτεις δημόσια τον εαυτό σου στη διάθεση της διοίκησης, αφού ζητήσεις συγγνώμη από τον κόσμο. Απευθύνεσαι συγκεκριμένα στον κόσμο και λες αυτά που απαιτεί η στιγμή. Τι φταίει και τι πρόκειται να γίνει.

Επίσης, μετά από αυτή την ήττα δεν τεκμηριώνεται ότι η εικόνα της ομάδας ήταν ζήτημα προσώπων. Ο κατήφορος του Παναθηναϊκού δεν ήταν θέμα Πρίφτη, Παππά, Αλβέρτη και Διαμαντίδη. Προφανώς είχαν και εκείνοι το δικό τους μερίδιο ευθύνης, όμως η μεγάλη εικόνα παρουσιάζει μία προβληματική ομάδα στο σύνολό της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ