Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΈως 29 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στα καθεστώτα «Μεταποίηση– Εφοδιαστική αλυσίδα» και «Ενισχύσεις...

Έως 29 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στα καθεστώτα «Μεταποίηση– Εφοδιαστική αλυσίδα» και «Ενισχύσεις Τουριστικών Επενδύσεων» 

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στη 2η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Μεταποίηση-Εφοδιαστική Αλυσίδα» και την 2η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022.

Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός είναι η ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων που ανήκουν στον τομέα της μεταποίησης, πλην της μεταποίησης των γεωργικών προϊόντων, και των επενδυτικών σχεδίων στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, με αντικείμενο την τεχνολογική, παραγωγική, διοικητική και οργανωτική αναβάθμιση, καθώς και την καινοτόμο και εξωστρεφή ανάπτυξη και μεγέθυνση, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης των επιχειρήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Σημειώνεται ότι, επιτρέπεται η υποβολή επενδυτικού σχεδίου που έχει ήδη υποβληθεί στην 1η προκήρυξη των καθεστώτων, με την προϋπόθεση της προηγούμενης κατάθεσης αιτήματος απόσυρσης στην αρμόδια υπηρεσία ή την προηγούμενη έκδοση απορριπτικής απόφασης.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ