Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΈρχονται εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ- Κοινό μέτωπο κατά Κασσελάκη

Έρχονται εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ- Κοινό μέτωπο κατά Κασσελάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και το «βρείτε μου αντίπαλο» του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές καθώς αναμένεται να αποφασιστεί ποιο θα είναι το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει την προεδρία απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, που αυτή τη φορά αναμένεται να είναι τετραπλές και να αφορούν παράλληλα σε εκλογή νομαρχιακών επιτροπών και Κεντρικής Επιτροπής.

Όλα δείχνουν πως από το στρατόπεδο που αντιπολιτεύεται τον Στέφανο Κασσελάκη υπάρχει μια στρατηγική μη πολυδιάσπασης δυνάμεων. O Διονύσης Τεμπονέρας είχε συνάντηση με την Όλγα Γεροβασίλη και σύμφωνα με πληροφορίες με την ΕΡΤ, η ίδια είχε επικοινωνία και με τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα και ενδεχομένως αυτό που συζητιέται ιδιαίτερα είναι να υπάρξει ένας αντίπαλος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, ώστε να μην υπάρχει κατακερματισμός.

Τις επόμενες ώρες ξεκαθαρίζει το τοπίο από την πλευρά της κ. Όλγας Γεροβασίλη. Όλα δείχνουν ότι μπορεί να είναι υποψήφια αλλά αναμένονται ανακοινώσεις.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ