Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈρλινγκ Χάαλαντ: Ο εκπρόσωπός του διέψευσε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο εκπρόσωπός του διέψευσε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν όλες οι πλευρές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα προκύψει συμφωνία, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και του νέου σούπερ σταρ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Έρλινγκ Χάαλαντ. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Νορβηγού στράικερ, Γιαν Άαγκε Φιόρτοφτ, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν συμβαίνει.

Η «Daily Mail» από την πλευρά της αποκάλυψε πάντως ότι ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με την αγγλική ομάδα, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα όμως, ο εκπρόσωπος του 21χρονου Νορβηγού επιθετικού αν και παραδέχεται ότι οι “Πολίτες” βρίσκονται σε πολύ καλή θέση για την απόκτησή του, παρ όλα αυτά ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί.

“Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά είναι τα δύο φαβορί. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Χάαλαντ δεσμεύεται με την Ντόρτμουντ έως το 2024. Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ, αρνήθηκε τη μετακίνηση του Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ