Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆννα Ντουντουνάκη: Πρώτη φορά σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος

Άννα Ντουντουνάκη: Πρώτη φορά σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος

Η Άννα Ντουντουνάκη έχει να πολύτιμο χαρακτηριστικό, που μπορεί να απογειώσει μία προσπάθεια χρόνων στον αθλητισμό. Διαθέτει ατελείωτο πείσμα! Η καλύτερη κολυμβήτρια στην Ελλάδα απολαμβάνει – δικαίως – αμέτρητες διακρίσεις, όπως είναι η αναγνώριση, οι βραβεύσεις και το δικαιολογημένο χειροκρότημα. Μετά λοιπόν από δύο οριακούς αποκλεισμούς σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και άλλη μία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατάφερε επιτέλους να περάσει και σε τελικό παγκόσμιας διοργάνωσης.

Η Άννα Ντουντουνάκη, δύο μήνες αφότου κατέπληξε την Ευρώπη, κι ενώ κουβαλούσε τις δύο 9ες θέσεις που είχε σε ημιτελικούς σε παγκόσμια, μένοντας για μια θέση εκτός τελικού στα 100μ. πεταλούδα το 2022 (Βουδαπέστη) και στα 50μ. πεταλούδα (Φουκουόκα 2023), έχει πλέον μπροστά της μία πολύ μεγάλη πρόκληση.

Σήμερα (11/02), τερμάτισε τρίτη με 57.86 στην 1η ημιτελική σειρά των 100μ πεταλούδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο σύνολο, εξασφαλίζοντας την πιθανότητα να διεκδικήσει το βάθρο.

Δεν λογίζεται ως φαβορί για μία τέτοια διάκριση, σύμφωνα με τους χρόνους των φιναλίστ, όμως απαλλαγμένη πλέον από το άγχος, είναι ικανή για σπουδαία πράγματα στον τελικό του αγωνίσματος, το απόγευμα της Δευτέρας (12/2, 18:09, ΕΡΤ 3).

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ