Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑTEE: Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης για άνεργους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ έως 29...

TEE: Επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης για άνεργους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ έως 29 ετών

   Το ΤΕΕ προσκαλεί άνεργους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τεχνικής-πολυτεχνικής κατεύθυνσης να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων διάρκειας 390 ωρών και με επιδότηση 1.950 ευρώ.  

   Πρόσκληση σε 1.950 άνεργους πτυχιούχους τεχνικής-πολυτεχνικής κατεύθυνσης για να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες μέσα από το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις νέων πτυχιούχων έως 29 ετών σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της οικονομίας» απευθύνει το ΤΕΕ. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και την Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων (ΠΑΝ), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» στο ΕΣΠΑ 2014-2020.  

   Το ΤΕΕ σημειώνει πως παρά το ότι η ονομασία του προγράμματος αναφέρεται σε πτυχιούχους, το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε πτυχιούχους όσο και σε διπλωματούχους, δηλαδή σε όλους τους αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ Τεχνικής – Πολυτεχνικής Κατεύθυνσης, που είναι άνεργοι.

   Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα, μπορεί να βρει κανείς στην πλατφόρμα https://apko07.tee.gr, μέσω της οποίας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και την αίτηση συμμετοχής όπως και να αναρτήσουν ψηφιακά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Για την υποστήριξη των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησής τους και καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, το ΤΕΕ παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στο τηλεφωνικό κέντρο 2103291300 και μέσω Helpdesk (e-mail: [email protected])  

   Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων : Πέμπτη 16/02/2023 και ώρα 10:00 π.μ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ