Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗO Λευτέρης Αυγενάκης αναλαμβάνει συμπρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας...

O Λευτέρης Αυγενάκης αναλαμβάνει συμπρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας στο ΕΛΚ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Προέδρου του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και του Γενικού Γραμματέα, Θανάση Μπακόλα, να αναλάβω συμπρόεδρος του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας του ΕΛΚ. Η πρόταση αυτή αποτελεί προσωπική τιμή και δέσμευση για την συνέχεια των αγώνων προς όφελος των Ευρωπαίων αγροτών. 

Η θέση αυτή επιβραβεύει τη διαρκή προσπάθειά μας για την αξιοποίηση των σημαντικών προοπτικών, αλλά και την αντιμετώπιση των σύνθετων προκλήσεων του πρωτογενή τομέα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κυρίως την αφοσίωση μας στον διάλογο και την συνεργασία όπως αντανακλάται από την αναβάθμιση της αγροτικής διπλωματίας.  

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά εντός της οικογένειας του ΕΛΚ με μόνο στόχο την προώθηση των συμφερόντων των Ευρωπαίων αγροτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουν δημιουργηθεί από την κλιματική κρίση και αυτή τη νέα περίοδο». 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του και την έμπρακτη στήριξη του στους ευρωπαϊκούς αγώνες για τους Αγρότες της Χώρας μας  

Το λινκ της ανάρτησης: 
https://www.facebook.com/share/p/eDbLHubUaP1yHZ5S/?

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ