Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣIntracom Telecom: Ανάληψη έργου φυσικής ασφάλειας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Intracom Telecom: Ανάληψη έργου φυσικής ασφάλειας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Έργο για τη φυσική ασφάλεια του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΔΑ) αναλαμβάνει η Intracom Telecom. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Ελέγχου Διοίκησης και Συντονισμού Επιχειρήσεων SISC2 για να δημιουργήσει μια ενοποιημένη επιχειρησιακή εικόνα και να ενισχύσει την επίγνωση της κατάστασης σε όλη την εσωτερική και εξωτερική υποδομή του ΔΑΑ.

Ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στην τεχνολογία SISC2 της Intracom Telecom. Αξιοποιώντας προηγμένες δυνατότητες ενοποίησης πληροφοριών, επεξεργασίας και ανάλυσης κινηματικών δεδομένων αλλά και δεδομένων από επιφάνειες εδάφους, το σύστημα βελτιώνει την ανίχνευση εισβολής και αυτοματοποιεί την ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα επιχειρήσεων του ΔΑΑ. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ετοιμότητα του ΔΑΑ έναντι ανθρωπογενών απειλών και φυσικών καταστροφών.

Ο Κώστας Καρδαράς, διευθυντής Διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Ο ΔΑΑ υιοθέτησε την υπερσύγχρονη τεχνολογία Command and Control του συστήματος SISC2 το οποίοαναπτύχθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιφάνειας του εδάφους του ΔΑΑ. Το σύστημα ενδυναμώνει την ασφάλεια στα κέντρα επιχειρήσεων αυξάνοντας το επίπεδο επίγνωσης της κατάστασης, την ανίχνευση και ταξινόμηση των απειλών και αυτοματοποιώντας την αντιμετώπιση των απειλών με εργαλεία διαχείρισης συμβάντων τα οποία υποστηρίζουν τεχνητή νοημοσύνη. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς που ο ΔΑΑ μας εμπιστεύεται σε ένα τόσο κρίσιμο έργο».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ