Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣH Pfizer ζητά επιστήμονες στο Hub της Θεσσαλονίκης

H Pfizer ζητά επιστήμονες στο Hub της Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας (Hub) της Pfizer στην Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Code.Hub προχωρά στην πραγματοποίηση του έκτου κατά σειρά bootcamp για την επιλογή εργαζομένων για το Κέντρο στην ειδικότητα Software & Cloud Engineering με απαραίτητη γνώση JAVA – ANGULAR  και AWS.

Μετά από τη διοργάνωση 5 πολύ επιτυχημένωνbootcamps που κατέληξαν σε 78 προσλήψεις στο Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Soft ware and Cloud Engineering Academy καλωσορίζει και αυτή τη χρονιά για έκτη συνεχόμενη φορά αποφοίτους τεχνολογικών σχολών πολυτεχνείων και σχολών πληροφορικής την εβδομάδα 1-5 Απριλίου. Η κ. Γκέλυ Ηλιοπούλου, Human Resources Manager στο Digital & Technology Hub της Pfizer δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους υποψήφιους μας στο έκτο bootcamp του Κέντρου με στόχο να επιλέξουμε τους καλύτερους, οι οποίοι θα εργαστούν κοντά μας και θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των έργων του Κέντρου με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών.»

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου 4 εβδομάδες και περιλαμβάνει 110 ώρες διαλέξεων και εργαστηρίων σε πραγματικά case studies και έργα με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και on line πλατφορμών συνεργασίας. 

Ατζέντα

Έναρξη: 01 – 05 Απριλίου 2021
Λήξη: 28 Απριλίου 2021

Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα:
Καθημερινές –  (18.00 – 21.15)
Σαββατοκύριακα –  (10.15 – 17.45)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση συμμετοχής στο 6ο bootcamp της Pfizer.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα απαραίτητα προσόντα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ και εδώ

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

ΚΕΝΤΡΟΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ PFIZER

Αναπτύσσουμε καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που οδηγούν σε καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών. 

Εργαζόμαστε  με αριστεία, θάρρος, ισότιμη αντιμετώπιση και χαρά για να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες  ιδέες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όραμα

Στοχεύοντας να κερδίσουμε τον ψηφιακό αγώνα του φαρμακευτικού κλάδου,  προσπαθούμε να παρέχουμε ψηφιακές λύσεις υγειονομικής περίθαλψης για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών παγκοσμίως.

Πώς δουλεύουμε

Εφαρμόζουμε μια προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή, για να αναπτύξουμε ψηφιακές λύσεις

Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε όλο και πιο χρήσιμοι για τη ζωή των ασθενών μας μέσω  καινοτομιών.

Παραδίδουμε αποτελέσματα μετά από πολυεπιστημονική προσέγγιση

Επιδιώκουμε την εφαρμογή σύγχρονων διαδικασιών που οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα σε πολλά πεδία, από τη θεραπευτική, έως τη σχεδιαστική σκέψη, την ανάλυση δεδομένων και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Είμαστε τμήμα  ενός παγκόσμιου δικτύου

Είμαστε μια ομάδα  διαφορετικών ανθρώπων, με επαφές σε όλο τον κόσμο , που αλληλεπιδρά με το εξωτερικό τοπικό «οικοσύστημα» για τη διευκόλυνση  συνεργασιών με γνώμονα την αμοιβαία εξέλιξη.

Χρησιμοποιούμε μια ευέλικτη διαδικασία συν-δημιουργίας

Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους, συνεργάτες, ασθενείς, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και άλλους από όλο τον κόσμο, για να επιταχύνουμε καινοτομίες και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το παγκόσμιο δίκτυό μας

Το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Pfizer είναι τμήμα  του δικτύου της Pfizer.

Το ευρύ δίκτυο ειδικών μας περιλαμβάνει από νεοφυείς επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας ως  και γνωστές  εταιρείες τεχνολογίας. Είμαστε επίσης μέλος μίας πληθώρας πρωτοβουλιών καινοτομίας. Μάθετε περισσότερα για εμάς.

Ρ. Μελά

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ