Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSH ομάδα κρούσης του Μητσοτάκη

H ομάδα κρούσης του Μητσοτάκη

Ομάδα κρούσης αποτελούμενη από νέους συγκροτεί το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ομάδα αναμένεται να προσδώσει δυναμισμό στην επικοινωνία του νομοθετικού έργου και της πολιτικής εν γένει που ακολουθεί το κυβερνών κόμμα.

Πρέπει να εξηγηθεί στους πολίτες, λένε πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, η αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων στη νέα μετα-πανδημική εποχή, κυρίως στα ζητήματα αιχμής, όπως ο εργασιακός τομέας, στα πρότυπα της διεθνούς πρακτικής και των νέων δεδομένων. Με θετική ατζέντα, η ομάδα θα αναλάβει να προσεγγίσει τους νέους, που αγωνιούν για το μέλλον τους και θα επιχειρήσει να τους εξηγήσει τα οφέλη και τη δυναμική της πραγματικότητας, όπως διαμορφώνεται παγκοσμίως.

Τα νέα στελέχη της ΝΔ θα επικοινωνήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και θα μιλήσουν στη νεολαία στη γλώσσα της. Υπάρχει ανάγκη να μάθει η κοινωνία και δη το δυναμικό της κομμάτι ποιές πολιτικές προωθούνται στην εργασία, την ψηφιακή πολιτική, την ενέργεια, το περιβάλλον και άλλους τομείς, με σαφήνεια και χωρίς προκαταλήψεις.

Δεν ήταν τυχαία, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού, η συνάντηση του Κώστα Κυρανάκη, με πολιτικές παραστάσεις από τις Βρυξέλλες, με τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Μαθαίνουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις αναλόγου κλίματος με σκοπό την ενεργοποίηση νέων πολιτικών προσώπων.

-Το μαντείο

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ