Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣChampions League: Τελικός αντιθέσεων! (Photos)

Champions League: Τελικός αντιθέσεων! (Photos)

Ο τελικός του Champions League μετράει αντίστροφα για τη διεξαγωγή του το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτόν θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου η Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ.

Δύο club με εντελώς διαφορετικές αφετηρίες, σε όλα τα επίπεδα. Ιστορικές, οικονομικές, και αγωνιστικές. Ένα στοιχείο είναι όμως κοινό και έχει πριν την τελική αναμέτρηση σημασία. Πρόκειται για δύο ομάδες μεγάλες, με όποια ερμηνεία κι αν επιλέξει κανείς να τις προσδιορίζει στη σύγχρονη εποχή.

Στις δικές μας φωτογραφίες αυτού του κειμένου σας μεταφέρουμε το κλίμα πριν αλλά και μετά τους νοκ άουτ εφετινούς αγώνες, χάρη στους οποίους οδηγήθηκαν στο στόχο της εφετινής τους διαδρομής.

Από την εξωτερική εικόνα εκτός του γηπέδου της Σίτι, με το ηλιόλουστο Μάντσεστερ, την παραμονή του ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης…

…έως το καλοσώρισμα στη μεγάλη οθόνη εντός του Etihad και την προετοιμασία πριν από τη σέντρα στη ρεβάνς που έγραψε το ιστορικό 4-0 επί των “μερένχες”.

Από τη χλιδή και την παντοδυναμία της Μάντσεστερ Σίτι, περνάμε στην παραδοσιακή δύναμη της Ίντερ.

Στην αριστερή πλευρά των εξεδρών, όπως φαίνονται από τη δημοσιογραφική κεντρική κερκίδα, στον πρώτο εμφύλιο ημιτελικό κόντρα στη Μίλαν, βρέθηκαν οι οπαδοί των “νερατζούρι”.

Οι φωνές τους στο φινάλε δεν είχαν τελειωμό καθώς η ομάδα του Ιντσάγκι είχε βάλει τις βάσεις για την πρόκριση χάρη στο 2-0.

Η Κωνσταντινούπολη ετοιμάζεται για μία γιορτή άνευ προηγουμένου. Καθώς η δίψα για το τρόπαιο είναι μεγάλη κα από τις δύο πλευρές. Ετοιμαστείτε να απολαύσουμε έναν μεγάλο τελικό…

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ