Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣChampions League: Δεν αλλάζει ο διαιτητής Μαρτσίνιακ στον τελικό

Champions League: Δεν αλλάζει ο διαιτητής Μαρτσίνιακ στον τελικό

Στο…90, λίγο έλειψε να αλλάξει ο διαιτητής του εφετινού τελικού του Champions League! Η καταγγελία για τον πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ, ότι μίλησε σε συγκέντρωση συνεδρίου ακροδεξιών στη χώρα του, αν και θα μπορούσε, δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο κατά τα άλλα καλός διαιτητής, παρότι βρέρθηκε στο επίκεντρο των καταγγελιών της αντιρατσιστικής ομάδας Never Again, έδωσε εξηγήσεις στην UEFA, οι οποίες κρίθηκαν επαρκείς, κάτι που σημαίνει ότι θα σφυρίξει κανονικά στον τελικό της 10ης Ιουνίου Μάντσεστερ Σίτι- Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη.

Προφανώς η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θέλησε να κρατήσει τους τόνους χαμηλά και να αποφύγει οποιαδήποτε έστω υποψία σκανδάλου.

Η δήλωση του Μαρτσίνιακ:

“Σχετικά με τη σημερινή κάλυψη των Μέσων ενημέρωσης δηλώνω ότι ποτέ δεν υποστήριξα ούτε νομιμοποίησα κανένα πολιτικό κόμμα, οργάνωση ή μεμονωμένο πολιτικό. Αποχωρίζομαι, έντονα και ξεκάθαρα, από κάθε είδους ριζοσπαστικές, ρατσιστικές ή αντισημιτικές απόψεις, δηλώσεις ή ενέργειες“.

Οι αντιρατσιστικές ομάδες όταν αντέδρασαν πάντως στον ορισμό του, ζήτησαν από την UEFA να μην ανακαλέσει τον ορισμό της μετά από την απολογία του Μαρτσίνιακ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ