Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣAttica Bank: Αβάσιμα τα δημοσιεύματα για απορρόφηση από άλλη τράπεζα

Attica Bank: Αβάσιμα τα δημοσιεύματα για απορρόφηση από άλλη τράπεζα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε μια ακόμα διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε απορρόφηση της τράπεζας από έτερα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, προχώρησε η Attica Bank χαρακτηρίζοντας τα ως “αβάσιμα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ενημερώνει ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, εκ νέου και σε συνέχεια της χθεσινής από 27-05-2021 ανακοίνωσης της, ότι σημερινά (έντυπα και ηλεκτρονικά) δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απορρόφηση της τράπεζας από έτερα πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα είναι απολύτως αβάσιμα και δεν υφίσταται καμία τέτοια διαδικασία ή πληροφόρηση.

Σημειώνεται ότι ανάλογη ανακοίνωση διάψευσης προς το επενδυτικό κοινό έχει εκδώσει στις 26-05-2021 και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Τράπεζα έχει ενημερώσει για το πλαίσιο εφαρμογής του μηχανισμού κάλυψης της αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης (άρθρο 27Α του Ν.4172/2013 – “DTC”) στην από 29-04-2021 ανακοίνωση της και έχει επισημάνει ότι θα ενημερώσει άμεσα εκ νέου το επενδυτικό κοινό με τη λήψη των αποφάσεων που αφορούν τις διαδικασίες του μηχανισμού DTC και τις προθεσμίες ενάσκησης των σχετικών δικαιωμάτων”.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img
spot_img