Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSAttica Συμμετοχών: Πρόωση για τη μετοχή

Attica Συμμετοχών: Πρόωση για τη μετοχή

Αυξάνεται η πληρότητα στα πλοία της ακτοπλοΐας, πρόωση για την Attica Συμμετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.    

Από την αρχή της συνεδρίασης έχουν βγει “προγράμματα αγοράς” μετοχών με αποτέλεσμα η μετοχή να ξεκινήσει από το 1 για να φτάσει, νωρίτερα, έως τα 1,10 σχεδόν 9% υψηλότερα.    

Η ανακοίνωση, της αύξησης της πληρότητας- από σήμερα- στο 85% (για τα πλοία, που έχουν καμπίνες) και στο 80% (χωρίς καμπίνες) από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη δεν πέρασε αναξιοποίητη από τους διορατικούς επενδυτές και όσους traders ψάχνουν ανάλογες αφορμές για να “τρέξουν” ένα χαρτί.      

Νωρίτερα, σας έδωσα και την σημαντική πληροφορία για την κατηγορηματική πρόθεση της διοίκησης της εισηγμένης, να κρατήσει σε σταθερή ρότα την Attica Συμμετοχών βάζοντας τέρμα σε κάθε σενάριο, που εξυφαίνονταν- τάχα- για πώληση.      

Ήρθε και η ανακοίνωση του Υπουργείου, που-αναμφίβολα- θα συμβάλλει στην αύξηση της πληρότητας, δηλαδή των εσόδων και έδεσε, για τον μεγαλύτερο όμιλο ακτοπλοΐας της χώρας.      

Για να μην ξεχνιόμαστε η Attica είναι σχήμα συμμετοχών και υπό την holding περιλαμβάνει τα SuperFast, την Blue Star Ferries, την Hellenic Sea Ways.      

Εξ΄ου και το πρόσω ολοταχώς.

– Με τη ματιά του Τεχνικάριου-

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ