Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3η Premium Real Estate Expo 2023: Επί τάπητος οι διεθνείς ευκαιρίες επενδύσεων

3η Premium Real Estate Expo 2023: Επί τάπητος οι διεθνείς ευκαιρίες επενδύσεων

Από σήμερα την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 η Premium Real Estate Expo, η μοναδική έκθεση που, οπως αναφέρεται από τους Διοργανωτές, αναδεικνύει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, έρχεται στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Φιλοδοξώντας σε τριήμερο να «χτίσει» περιβάλλον για ανάπτυξη και σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, η 3η Premium Real Estate Expo 2023 αποτελεί το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου διεθνώς. Με τη συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate, όπως μεσίτες, κατασκευαστές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, επάξια κατοχυρώνει το τίτλο μιας διεθνούς έκθεσης.

Ομιλίες

Επιπλέον, καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό φιλοξενούνται στο 2ο Real Estate Forum, το Σάββατο 10 Ιουνίου αναλύοντας τις τάσεις της αγοράς, αλλά και εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων συμμετέχουν μέσω του HostedBuyer προγράμματος και τις τρεις ημέρες στην έκθεση στοχεύοντας σε εμπορικές συμφωνίες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Ιουνίου με την διοργάνωση του 2ου Real Estate Forum στο πλαίσιο της 3ηςPremium Real Estate Expo, ομιλητές από ελληνικές και ξένες εταιρείες του Real Estate αναλύουν φλέγοντα θέματα του κλάδου, όπως οι πλειστηριασμοί ακινήτων, οι καθυστερήσεις στις μεταβιβάσεις, η εισροή ξένων επενδυτών στη χώρα, η διαθεσιμότητα στα ακίνητα και οι αλλαγές στην Golden Visa.

Μέσα από ομιλίες και panel, οι συμμετέχοντες αναλύουν την αγορά ακινήτων του 1 δις ευρώ, σκιαγραφούν το προφίλ των ξένων επενδυτών από χώρες – κλειδιά και κοιτάζουν προς το μέλλον του κλάδου, όπως διαμορφώνεται με τη συμμετοχή ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών από το σχετικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ ή σύγχρονα εργαλεία όπως το ψηφιακό marketing.

Παράλληλα την Παρασκευή 9 Ιουνίου με την έναρξη της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα επιχειρηματικά projects που πραγματοποιούνται στη χώρα στην ενότητα Project and Investment Presentation in 60’. Επτά κορυφαίες εταιρείες του Real Estate παρουσιάζουν αποκλειστικά στην 3η Premium Real Estate Expo τα νέα επιχειρηματικά τους projects και τις ευκαιρίες της ελληνικής κτηματαγοράς.

Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν πάνω από 60 εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ιράκ που ασχολούνται με το Real Estate, όπως μεσιτικές, κατασκευαστικές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα,νομικούς και οικονομικούς συμβούλους και να δικτυωθούν (networking). Παράλληλα εκπρόσωποι εταιριών από την Ευρώπη και την Ασία που φιλοξενούνται μέσω του Hosted Buyer προγράμματος στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ελληνική κτηματαγορά από τους επαγγελματίες του χώρου και να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες με τους εκθέτες.

Επιπλέον, η Premium Real Estate Expo προσφέρει την δυνατότητα στους εκθέτες της να προβάλουν αποκλειστικά στην έκθεση τα εταιρικά τους σχέδια μέσω του Project & InvestmentPresentation in 60′ event. Μια αποκλειστική δυνατότητα για τους επισκέπτες της έκθεσης να ανακαλύψουν την επόμενη επενδυτική τους ευκαιρία, την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης της φετινής διοργάνωσης αποτελούν ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) και η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας (FIABCI).

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ