Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΌμιλος FF Group: Το πρώτο κατάστημα Kendall + Kylie στην Ευρώπη

Όμιλος FF Group: Το πρώτο κατάστημα Kendall + Kylie στην Ευρώπη

O Όμιλος FF Group εγκαινίασε το πρώτο franchise κατάστημα Kendall + Kylie στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το νέο κατάστημα, 132 τετραγωνικών μέτρων, που ανήκει στο δίκτυο διανομής της FF Group Bulgaria σε συνεργασία με την ICB (International Celebrity Brands), βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Sofia Ring Mall.

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τις νέες γυναικείες συλλογές ρούχων, εσωρούχων και μαγιό με την υπογραφή του αμερικανικού lifestyle brand Kendall + Kylie. Επιλεγμένα προϊόντα της σειράς Kendall + Kylie διατίθεται online και στο e-shop του Collective Βουλγαρίας.  

Το brand Kendall + Kylie δημιουργήθηκε το 2012 από τις παγκοσμίου φήμης influencers και style icons Kendall και Kylie Jenner, γνωστές και ως “οι πιο κομψές αδελφές στο Χόλιγουντ”. Με ισχυρή παρουσία στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 400 εκατομμύρια followers, οι δημιουργοί φέρουν επάξια τον χαρακτηρισμό: «τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της μόδας από την γενιά Gen Z». 

Το brand KENDALL+KYLIE διαθέτει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, καθώς και στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα (Μacy’s, Neiman Marcus, Selfridges, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Bloomingdales κ.ά.) σε Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αυστραλία, ενώ ξεκίνησε το franchise με καταστήματα Κ+Κ στην Doha, Abu Dhabi και σύντομα στο Dubai.

Ο Όμιλος FF Group αναμένεται να ανοίξει το δεύτερο κατάστημα Kendall + Kylie τον Σεπτέμβριο στην Γλυφάδα Αττικής.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ