Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΦερνάντο Σάντος: "Η ομάδα ζει καλά με την επιρροή του Ρονάλντο στα...

Φερνάντο Σάντος: “Η ομάδα ζει καλά με την επιρροή του Ρονάλντο στα αποδυτήρια”.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν καθημερινά την επικαιρότητα στη διάρκεια του Μουντιάλ, προφανώς όχι μόνο για τις επιδόσεις του στο γήπεδο. Σε κάθε συνέντευξη τύπου της Πορτογαλίας άλλωστε γίνονται ερωτήσεις από τους ρεπόρτερ για τον Ρονάλντο, ακόμη και όταν ο ίδιος δεν είναι παρών.

Ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε λοιπόν για ακόμη μία φορά να τοποθετηθεί για τον σούπερ σταρ της Εθνικής Πορτογαλίας, καθώς ρωτήθηκε για την επιρροή που έχει ο CR-7 στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Σάντος μίλησε ανοικτά:

Έχω δει και προπονήσει πολλούς παίκτες με επιρροή στα αποδυτήρια. Εκπαίδευσα αληθινά αφεντικά σε Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Ελλάδα. Δεν εκφράζονται όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τρόπο, κάποιοι είναι πιο προπονητές. Είναι σημαντικό η ομάδα και το σύνολο να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.

Γνώρισα τον Κριστιάνο ως αγόρι και, εκείνη την εποχή, δεν ήταν έτσι, όπως σήμερα. Είχε τους Πέδρο Μπαρμπόσα, Πάουλο Μπέντο και άλλους στα αποδυτήρια. Αλλά μεγάλωσε και έγινε και αυτός ένα αφεντικό με επιρροή. Η ομάδα ζει καλά με αυτό και αυτό είναι το πιο σημαντικό“.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ