Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤο ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται απόψε (22:00) στο Old Trafford την Τσέλσι και χρειάζεται 1 βαθμό για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League. Για το γόητρο θα παίξει Τσέλσι αφού είναι βαθμολογικά αδιάφορη. 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* έως την έναρξή του. 

Δύο αγώνες σήμερα στη La Liga

Σήμερα ολοκληρώνεται και η 26η αγωνιστική της La Liga με 2 δυνατά παιχνίδια. Στις 20:30 η Μαγιόρκα αντιμετωπίζει την Βαλένθια και στις 22:30 παίζουν η Οσασούνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Η Μαγιόρκα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ η Βαλένθια θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Οσασούνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικούν το εισιτήριο για το Conference League με τη φιλοξενούμενη να έχει 3 βαθμούς περισσότερους.  Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της Premier League και της La Liga τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους. 

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. 

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ. 

Τώρα το νέο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση! 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ