Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΤα καταστήματα Public ανοίγουν για να υποδεχθούν τους επαγγελματίες

Τα καταστήματα Public ανοίγουν για να υποδεχθούν τους επαγγελματίες

Τα καταστήματα Public ανοίγουν σήμερα 10 Δεκεμβρίου τις πόρτες τους στους επαγγελματίες , για αγορές αποκλειστικά με τιμολόγιο. Οι επαγγελματίες έχουν πλέον την ευκαιρία να καλύψουν με ασφάλεια τις αυξημένεςανάγκες της επιχείρησής τους και να κάνουν τις αγορές τους επισκεπτόμενοι κάποιοαπό τα 31 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την απαιτητική περίοδο το Public προσφέρει σύγχρονες λύσεις για το γραφείοστο σπίτι και έξυπνες επιλογές για τη λειτουργία μίας μικρής ή μεγάλης επιχείρησης μεστόχο η καθημερινότητα κάθε εταιρείας να γίνει ευκολότερη.

Το ωράριο λειτουργίας για όλα τα καταστήματα είναι 10:00-18:00, εκτός από τακαταστήματα Public Συγγρού και Σταυρούπολης που θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έωςτις 20:30. Σημειώνεται ότι επιτρέπονται έως 4 άτομα ανά 200 τ.μ., δεν επιτρέπονταισυνοδοί ενώ είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Για την επίσκεψή τους, οι επαγγελματίες θα πρέπει να διαθέτουν όλα τα απαραίτηταδικαιολογητικά που ορίζει η πολιτεία, με βάση τα ισχύοντα μέτρα για τις μετακινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα https://www.public.gr/cat/b2b-opening-stores

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ