Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣ.Ε.Γ.Ε: Τρείς νέες συνεργασίες με το HeDA, το BPW Emirates και το...

Σ.Ε.Γ.Ε: Τρείς νέες συνεργασίες με το HeDA, το BPW Emirates και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Την έναρξη 3 νέων συνεργασιών ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. με στόχο τη διεύρυνση νέων συμπράξεων και τη δικτύωση των μελών του με επιχειρήσεις σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Όπως τονίζει η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Ε., κυρία Λίνα Τσαλταμπάση, «Η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Ε. βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο δίκτυο των συνεργατών του. Θεμελιώδης στόχος μας είναι η αλληλεπίδραση των μελών μας και η συμμετοχή τους σε ένα ευρύ δίκτυο ισχυρών επιχειρήσεων της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς».

Κινούμενος πάνω σε αυτόν τον άξονα, ο Σ.Ε.Γ.Ε. προχώρησε σε σύναψη τριών Μνημονίων Συνεργασίας, εκ των οποίων τα δύο, με στόχευση τις αγορές του εξωτερικού, υπεγράφησαν με τον Ελληνο-Ολλανδικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύνδεσμο (HeDA) και το Business Professional World Emirates Club (BPW Emirates)ενώ το τρίτο,με στόχευση την ενδυνάμωση του Δικτύου του εσωτερικού, υπεγράφημε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Ελληνο-Ολλανδικό Εμπορικό και Βιομηχανικού Συνδέσμου (HeDA) και Business Professional World Emirates Club (BPWEmirates)

«Τα Μνημόνια Συνεργασίας μεταξύ Σ.Ε.Γ.Ε.-HeDA και Σ.Ε.Γ.Ε-Business Professional World Emirates Club (BPW Emirates) στοχεύουν στην υποστήριξη των μελών μας ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν τις συνέργειες τους με Ολλανδία και Η.Α.Ε. αντιστοίχως. Η εξωστρέφεια των μελών μας είναι ουσιωδέστατης σημασίας, ιδιαίτερα εν μέσω αυτής της παρατεταμένης κρίσης», τονίζει η Πρόεδρος κυρία Τσαλταμπάση. «Οφείλουμε να βρούμε διεξόδους επιχειρηματικές με ουσία και προοπτική».

«Είναι για μας τιμή να μας εμπιστεύεται η Sheikha Dr.Al-Qassimiπου είναι η Πρόεδρος του  Business Professional World Emirates Club (BPW Emirates), μια γυναίκα με μεγάλο επιχειρηματικό εκτόπισμα στα ΗΑΕ. Αντίστοιχα περήφανες μας κάνει και η συνεργασία με το HeDA έναν από τους πιο ισχυρούς διμερής Φορείς που δραστηριοποιείται στη χώρα μας», δηλώνει η Πρόεδρος.

Το πλαίσιο συνεργασίας και με τους δύο φορείς προβλέπει τη διαμόρφωση ενός διαύλου ανοικτής επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ των δύο μερών με ποικίλες δράσεις. Προτεραιότητα δόθηκε, επίσης, στην διοργάνωση δύο Forums,ένα με τον κάθε Φορέα, και στον προγραμματισμό B2B συναντήσεων που θα οδηγήσουν στην δημιουργία πολύτιμων συνεργασιών και θα ενισχύσουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων εκατέρωθεν.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Παράλληλα, υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, αναγνωρίζοντας και οι δύο Φορείς την κοινή δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί. Σε πρώτη φάση ο Σ.Ε.Γ.Ε. και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής δεσμευτήκαν να συνεργαστούν από κοινού για τη σύσταση και υλοποίηση της 1ης Ενεργειακής Κοινότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για Γυναίκες Επιχειρηματίες και τις Επιχειρήσεις τους με στόχο την ενίσχυση των ατομικών / οικογενειακών εισοδημάτων, της τοπικής επιχειρηματικότητας και της αλληλέγγυας οικονομίας με όρους ενεργειακής δημοκρατίας.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ