Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣυνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. και μέλη της Διοίκησης...

Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. και μέλη της Διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε.

Για την πορεία του Επενδυτικού Πλάνου και την πρόοδο των μεγάλων αναπτυξιακών έργων υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, με επίκεντρο το έργο Επέκτασης του 6ου Προβλήτα, καθώς και για την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Λιμένα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη τα μέλη της διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο κτήριο της Διοίκησης του Οργανισμού.

Τον υπουργό υποδέχθηκαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος – Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo, ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της ΟΛΘ Α.Ε., Artur Davidian και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε την καθοριστική σημασία του εμβληματικού έργου επέκτασης του 6ου Προβλήτα για την αναβάθμιση του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη γρήγορη δρομολόγηση και υλοποίηση του Επενδυτικού Πλάνου το οποίο είναι εντός χρονοδιαγράμματος, τονίζοντας τα ισχυρά οφέλη που προκύπτουν για την κοινωνία και την οικονομία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. «Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και σκοπός μας είναι να συνδράμουμε με κάθε μέσο στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του και την εδραίωσή του ως κόμβο Συνδυασμένων Μεταφορών για τη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη», συμπλήρωσε ο Υπουργός.
 
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για τη στήριξη και την αγαστή συνεργασία αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή της στην ανάπτυξη του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και επεσήμανε πως τα επιτεύγματα αυτά είναι συνδυασμός της συλλογικής και συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλλεται από τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό της ΟΛΘ Α.Ε., της στενής συνεργασίας της Διοίκησης του Λιμένα με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του εποικοδομητικού και ανοιχτού διαλόγου της Διοίκησης με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του Λιμένα.

«Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, ειδικά σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας. Με σχέδιο, επιμονή και ομαδικότητα δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας καθιστώντας τον Λιμένα της Θεσσαλονίκης μοχλό ανάπτυξης για την εθνική οικονομία και πνοή αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία», συμπλήρωσε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ