Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΣυμφωνία της Kinsen Hellas με τη Europcar

Συμφωνία της Kinsen Hellas με τη Europcar

Αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική αγορά, μετά την ανακοίνωση, από την Kinsen Hellas για τη νέα συμφωνία Franchise με το Europcar Mobility Group, τον Ευρωπαίο ηγέτη στις υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιο πάροχο λύσεων κινητικότητας. Η συμφωνία franchise μεταξύ της Kinsen Hellas και του Europcar Mobility Group τίθεται σε ισχύ από 1 Οκτωβρίου 2021.

Η Kinsen Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού όλων των εμπορικών σημάτων στην Ελλάδα. Για να επιτύχει τον παραπάνω σκοπό, έχει ήδη δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με επιχειρηματικούς ομίλους που εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη στους πελάτες του, όπως προσφορές και ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχοντας παράλληλα ανταγωνιστικά και ευέλικτα πακέτα χρηματοδότησης.

Μέσω της συνεργασίας της με τη Europcar, η Kinsen Hellas θέτει ως στόχο να εισέλθει στον υψηλά αναπτυσσόμενο κλάδο της ενοικίασης και της μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων, καθιερώνοντας την Europcar ως κορυφαία λύση κινητικότητας στην Ελλάδα.

Οι πελάτες της Kinsen Hellas θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων της Europcar απευθείας μέσω της ιστοσελίδας www.kinsen.gr και του email [email protected] ενώ τους παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πακέτων all-inclusive εκτός Ελλάδας στο παγκόσμιο δίκτυο της Europcar. Αντίστοιχα, οι πελάτες της Europcar θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Kinsen Hellas μέσω του ιστότοπου της Europcar www.europcar.com και θα μπορούν είτε να προβούν σε ενοικίαση αυτοκινήτου είτε να κάνουν κράτηση για υπηρεσία προσωπικού οδηγού στην Ελλάδα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την στρατηγική συνεργασία της Kinsen Hellas με το Europcar Mobility Group, o κ. Νίκος Πασσιάς, Business Unit Manager, LTR/RAC της Kinsen Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Europcar Mobility Group, η οποία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Με γνώμονα μία αμιγώς πελατοκεντρική προσέγγιση, ορίζουμε ως εταιρική αποστολή και όραμά μας την προσφορά υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Πλέον, και με τη συνεισφορά της Europcar, βρισκόμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, επώνυμη λύση κινητικότητας στην ελληνική αγορά με εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους κοινούς μας πελάτες, αλλά και ένα υπέροχο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά επωφελής και για τις δύο πλευρές».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ