Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτ. Καφούνης: Οι πρώτες ώρες επαναλειτουργίας της αγοράς δείχνουν εξαιρετική ωριμότητα και...

Στ. Καφούνης: Οι πρώτες ώρες επαναλειτουργίας της αγοράς δείχνουν εξαιρετική ωριμότητα και σοβαρότητα από όλους

Η αγορά επαναλειτούργησε σήμερα και οι εμπορικές επιχειρήσεις υποδέχθηκαν τους καταναλωτές, τηρώντας απόλυτα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, φροντίζοντας πάνω από όλα για την υγεία καταναλωτών και εργαζομένων. Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης επισκέφθηκε τα καταστήματα της Αθήνας και συνομίλησε με εμπόρους που είχαν θετική ψυχολογία, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το άνοιγμα των καταστημάτων τους, χωρίς όμως, όπως είναι φυσικό, να αναμένουν από την πρώτη ημέρα μεγάλη καταναλωτική κίνηση. Η αγωνία τους επικεντρώθηκε στα μέτρα στήριξης, την έλλειψη ρευστότητας και την αντιμετώπιση των τεράστιων οφειλών που θα έχουν να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα. Το σημαντικότερο αίτημα όλων όμως, ήταν να μην κλείσουμε ξανά έως το τέλος της κρίσης, κάτι που θα καταφέρουμε να επιτύχουμε με την επιτυχημένη συνεργασία όλων μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων, ο Σ. Καφούνης δήλωσε: «Η επαναλειτουργία της αγοράς στην Αθήνα είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε άμεσα να ανακοινωθεί το ίδιο και για τις υπόλοιπες περιοχές και κλάδους. Οι πρώτες ώρες δείχνουν εξαιρετική ωριμότητα και σοβαρότητα από όλους. Επισκεφθήκαμε την Ομόνοια, το Εμπορικό Τρίγωνο, το Μοναστηράκι, του Ψυρρή και άλλες περιφερειακές αγορές, για να έχουμε την εικόνα από κάθε πλευρά της πόλης».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ