Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτο δυναμικό της Avramar εντάσσεται ο Ό. Ίλε

Στο δυναμικό της Avramar εντάσσεται ο Ό. Ίλε

Η Avramar συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά με την ένταξη του Όιβιντ Ίλε (Øyvind Ihle) στο δυναμικό της, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Marketing Officer από την 1η Ιουνίου. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Όιβιντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο marketing, αλλά και στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών βιωσιμότητας, με σημαντική εξειδίκευση στους τομείς της υγείας και της αειφορίας. Τα τελευταία χρόνια κατείχε καίριες διοικητικές θέσεις Marketing σε μεγάλες εταιρείες κυρίαρχων κλάδων, όπως μεταξύ άλλων, η Veramaris, η Pronova Biopharma (θυγατρική της BASF), η Mattel και η Unilever. 

Στο νέο του ρόλο ως CMO του Ομίλου, ο Όιβιντ θα σχεδιάσει και θα κατευθύνει τη στρατηγική marketing για την καθιέρωση της Avramar, τόσο στα κανάλια B2C, όσο και στα κανάλια B2B. Ταυτόχρονα, θα αναλάβει την προώθηση των νέων προϊόντων προστιθέμενης αξίας (VAP-Value Added Products). 

Στο πλαίσιο του νέου του ρόλου, ο Όιβιντ θα ηγηθεί των ομάδων marketing, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ισπανία και θα συνεργαστεί στενά με το Εμπορικό τμήμα και όλα τα άλλα λειτουργικά τμήματα του οργανισμού, καθώς και με εξωτερικούς φορείς και ειδικούς. Επιπλέον, θα ενισχύσει τα πλάνα προώθησης νέων ειδών προκειμένου να οδηγήσει την ανάπτυξη της κατηγορίας σε όλα τα κανάλια ενδιαφέροντος, παρέχοντας έτσι στο καταναλωτικό κοινό ακόμα πιο συναρπαστικές και υγιεινές προτάσεις προϊόντων. 

O Alex Myers, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου AVRAMAR, ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την άφιξη του Όιβιντ στην οικογένεια της Avramar. Η διεθνής και ευρεία εμπειρία του θα συμβάλλουν σημαντικά στο όραμά μας να ηγηθούμε στον κλάδο μας, φέρνοντας τη Μεσόγειο στα τραπέζια όλου του κόσμου, προσφέροντας καλύτερα ψάρια για καλύτερη, πιο υγιεινή ζωή. Ταυτόχρονα, θα υποστηρίξει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για τη δημιουργία ενός αισιόδοξου μέλλοντος για τη βιώσιμη ιχθυοκαλλιέργεια. Έτσι ώστε να μπορούμε να εξελιχθούμε, τόσο εμείς οι ίδιοι, αλλά και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης στους συνεργάτες μας, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα». 

Ο Όιβιντ Ίλε, Chief Marketing Officer της Avramar, σχολίασε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα: «Σε μία εποχή όπου οι καταναλωτές στρέφονται ολοένα και περισσότερο στις πιο υγιεινές επιλογές, αλλά και που η κλιματική αλλαγή βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα της διεθνούς κοινότητας, η χάραξη μιας στρατηγικής βιωσιμότητας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας. Με τιμά ιδιαίτερα η ένταξή μου στην ομάδα της Avramar, καθώς με την εμπειρία μου σε αυτούς τους τομείς θα μπορέσω να συμβάλλω ουσιαστικά στην επίτευξη του οράματος της εταιρείας να εμπνεύσει τους καταναλωτές να αγαπήσουν τα ψάρια της Μεσογείου που είναι μεγαλωμένα με απαράμιλλη γνώση και φροντίδα».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ