Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022 η τελική φάση του 2ου κύκλου...

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022 η τελική φάση του 2ου κύκλου για τη «Γαλάζια ανάπτυξη»

Η καινοτόμα θεματική κατηγορία, προσανατολισμένη στη «Γαλάζια Ανάπτυξη», «επιστρέφει» για δεύτερη φορά -εφέτος- στο πλαίσιο του διαγωνισμού πράσινων καινοτόμων ιδεών, που υλοποιεί το GreenTech Challenge by ESU NTUA σε συνεργασία με το GreenTecLab και την υποστήριξη -στην Ελλάδα- του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου, η τελική φάση διεξαγωγής του εφετινού διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022. Πριν το διαγωνισμό είχαν προγραμματιστεί διάφορες εκπαιδεύσεις, τα λεγόμενα bootcamp trainings, τα οποία διεξήχθησαν 9, 21 και 30 Νοεμβρίου 2022. 

Κάθε ενδιαφερόμενος φοιτητής ή ερευνητής, όπως και όποιος θελήσει να καταθέσει τη δική του ιδέα στις θεματικές του Διαγωνισμού, μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες: https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/greenteclab και https://greentechchallenge.gr/.

Υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση ότι το GreenTecLab είναι ένα έργο με στόχο την ενδυνάμωση νεοφυών επιχειρήσεων για την προστασία του κλίματος και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Προστασία του Κλίματος (EUKI) του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK). Συντονιστής του είναι το Fiap e.V και εταίροι του το Πανεπιστήμιο του Κάντιθ, το Πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, το Δημαρχείο του Κάντιθ και η Pedal-Consulting από τη Σλοβακία και από την Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα το έργο GreenTecLab τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ