Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣτην Σκανδιναβία προβάλλονται Σύρος, Τήνος και Μήλος

Στην Σκανδιναβία προβάλλονται Σύρος, Τήνος και Μήλος

Με “μπαράζ” δημοσιευμάτων προβάλλονται στη σκανδιναβική αγορά η Τήνος, η Μήλος και η Σύρος.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβικών χωρών τα τρία κυκλαδίτικα νησιά συμπεριλαμβάνονται μαζί με άλλα στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματος για το 2023 στα ταξιδιωτικά Μέσα Vagabond, Firstclassmagazine και Hellofromgreece της Σουηδίας καθώς και στο magasinet-reiselyst της Νορβηγίας και travelbynomas της Δανίας.

Σημειώνεται ότι η σκανδιναβική αγορά είναι σημαντική για τις Κυκλάδες και την Ελλάδα γενικότερα, ενώ προσπάθειες έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν από το Γραφείο ΕΟΤ για την προσέλκυση και ταξιδιωτών τρίτης ηλικίας και συνταξιούχων με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το Apollo Travel Group που συγκεντρώνει το 70% των πωλήσεων προς την Ελλάδα, καταγράφεται ρεκόρ πωλήσεων το τελευταίο διάστημα με τις προ-πωλήσεις των “πακέτων” του συνολικού προγράμματός του για εφετινό καλοκαίρι να έχει φτάσει ήδη το 60%. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου και τις προ-πωλήσεις του τελευταίου τριμήνου του 2022 οι πωλήσεις τουριστικών «πακέτων» διακοπών και ταξιδιών για το 2023 έχουν ξεπεράσει κάθε εκτίμηση και κινούνται πάνω από τους στόχους για την φετινή τουριστική περίοδο

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ