Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτην κοινοπραξία Noval Properties - Brook Lane το ακίνητο «φιλέτο» της Kodak

Στην κοινοπραξία Noval Properties – Brook Lane το ακίνητο «φιλέτο» της Kodak

Σημαντικότατο ήταν το ενδιαφέρον για το ακίνητο – «φιλέτο» που παλαιότερα στεγάζονταν τα κεντρικά της Kodak στο Μαρούσι, καθώς σήμερα άνοιξαν οι προσφορές, με το μεγαλύτερο τίμημα να δίνεται από την κοινοπραξία Noval Properties – Brook Lane που προσέφεραν 28,6 εκατ. ευρώ, πλειοδοτώντας στο διαγωνισμό.

Πρόκειται για το κυρίαρχο φιλέτο της Ektasis Development για το οποίο κατατέθηκαν πολλές προσφορές, καθώς βρίσκεται σε μια από τις πλέον κομβικές περιοχές ολόκληρης της χώρας, πλησίον της Αττικής Οδού, της Κηφισίας και του προαστιακού, δηλαδή στον ισχυρότερο «κόμβο» ολόκληρης της Αθήνας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικής επιφανείας 16.907 τ.μ., επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στην περιοχή Σωρού στο Μαρούσι.

Η εταιρεία ειδικού σκοπού The Grid στην οποία συμμετέχουν η Noval Properties ΑΕΕΑΠ (ανήκει στον όμιλο Viohalco) και η επενδυτική εταιρεία Brook Lane Capital με μερίδιο 50% εκάστη, πλειοδότησε στο διαγωνισμό, ενώ προσφορές επίσης κατέθεσαν ο όμιλος Μυτιληναίου (πολύ κοντά έχει τα δικά του κεντρικά γραφεία), η Prodea ΑΕΕΑΠ μαζί με την Dimand, το Fortress κ.α. Τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου της Ektasis Development έχουν αποτιμηθεί περίπου  100 εκατ. ευρώ συνολικά.

Απ. Σκ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ