Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και ΕΛΕΠΑΠ από...

Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και ΕΛΕΠΑΠ από τον ΟΠΑΠ

Το επόμενο διάστημα ο ΟΠΑΠ θα καλύψει τις ανάγκες εξοπλισμού για την εκπαίδευση και ψυχαγωγία των παιδιών σε 11 σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Όπως ανακοινώθηκε, ο ΟΠΑΠ θα εφοδιάσει επίσης τα σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS, στη Βάρη, με καύσιμα για τη θέρμανσή τους και θα προμηθεύσει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με υγειονομικό υλικό για την ασφαλή πραγματοποίηση των προγραμμάτων τους.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης σε φορείς που περιθάλπουν παιδιά, από το 2014. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και η δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στις δομές όπου φιλοξενούνται.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, μπορεί μία δωρεάν εφαρμογή (application) για κινητό τηλέφωνο να κρύβει μέσα της τη δύναμη της προσφοράς; Η εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορεί τονίζεται στην ανακοινωση. Αυτά τα Χριστούγεννα, με ένα απλό download και συμμετοχή σε επτά διασκεδαστικές δοκιμασίες, δίνεται η δυνατότητα να συμβάλουμε – απολύτως δωρεάν – ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη. Κατεβάζοντας την «Ομάδα Προσφοράς» και παίρνοντας μέρος στις δοκιμασίες της, συγκεντρώνουμε πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε έργα υποστήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ