Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣτέφανος Τσιτσιπάς: Στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός με εξαιρετική εμφάνιση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός με εξαιρετική εμφάνιση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται από σήμερα (31/05) στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, για πέμπτη χρονιά στη σειρά. Ο έλληνας πρωταθλητής με πάρα πολύ καλή εμφάνιση νίκησε 3-0 σετ τον ισπανό Καρμπάγιες Μπαένα, 6-3, 7-6, 6-2 στα games και έμεινε ζωντανός στο στόχο του να φτάσει έως το τέλος.

Ο στόχος είναι να επαναλάβει και να ξεπεράσει την επιτυχία του 2021, όταν είχε φτάσει ως τον τελικό…

Ο Μπαένα προσπάθησε να αντισταθεί, όμως η διαφορά ποιότητας με τον Τσιτσιπά σε όλους τους τομείς ήταν εμφανής και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα αμφιβολία για τον νικητή.

“Αισθάνομαι πάντοτε υπέροχα σε αυτό το γήπεδο. Στο Ρολάν Γκαρός η υποστήριξη του κόσμου προς τους αθλητές είναι δεδομένη. Με ευνοεί όταν υπάρχει ηλιοφάνεια, τέτοιες καιρικές συνθήκες. Τις απολαμβάνω” δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Σε ερώτηση του Ματς Βιλάντερ, του παλιού τενίστα που κάνει συνεντεύξεις μετά τους αγώνες, για τα αστεία που κάνει με τον Αλκαράθ, απάντησε: “Υπάρχει αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Χρειάζεται όμως κάποιες στιγμές η χαλάρωση”.

Η επικράτησή του Τσιτσιπά ήταν δίκαιη με το “καθαρό” 3-0, παρά την προσπάθεια του Μπαένα στο δεύτερο σετ. Ο έλληνας πρωταθλητής δεν απέφυγε εύκολα λάθη, καθώς μέτρησε 35 αβίαστα και πέντε διπλά στο σερβίς του. Είχε βέβαια και 46 winners, όπως και έξι άσους και έδειξε πως έχει ρυθμό προκειμένου να υποστηρίξει μία ακόμη καλή πορεία στο γαλλικό open.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ