Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΣκοτώθηκε ο Ken Block σε δυστύχημα με snowmobile

Σκοτώθηκε ο Ken Block σε δυστύχημα με snowmobile

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί εκατομμύρια οπαδοί σε όλο τον πλανήτη μετά την τραγική απώλεια ενός από τους διασημότερους οδηγούς αυτοκινήτου στον πλανήτη, του Ken Block, ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα με snowmobile.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού γραφείου του Σερίφη στο Wasatch County της Utah, το ατύχημα συνέβη στις 14:00 το μεσημέρι στην περιοχή Mill Hollow όταν το snowmobile που οδηγούσε απογειώθηκε σε ένα άλμα, αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε.

Ο Ken Block ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη σειρά video Gymkhana, τα οποία ξεχώρισαν για τα επικίνδυνα τρικ τους και τις γεμάτες εμπόδια πίστες στις οποίες ο Αμερικανός επεδείκνυε τις ξεχωριστές οδηγικές του ικανότητες. Πρόκειται για video που έχουν καταγράψει εκατομμύρια views στο Youtube.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2015 στους αγώνες αυτοκινήτου. Πήρε τον τίτλο του ρούκι της χρονιάς στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Αμερικής και κέρδισε πολλά μετάλλια στους αγώνες rallycross στα X-Games. Είχε πάρει μέρος και σε πολλούς αγώνες με snowboard, skateboard και μοτοσικλέτες.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ