Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣημαντικό deal για τον Όμιλο Τσάκου

Σημαντικό deal για τον Όμιλο Τσάκου

«Στην ελληνική μυθολογία, ο Απόλλωνας, ο Άρης και η Άρτεμις ήταν οι θεοί του φωτός και της αλήθειας, της μάχης και του κυνηγιού.

Ο Απόλλωνας, ο Άρης και η Άρτεμις είναι επίσης τα ονόματα των τριών πλοίων με τα οποία ο Όμιλος Τσάκος θα εισέλθει στην κοινοπραξία Cargill-Maersk Tankers αυτό το μήνα από τη Σιγκαπούρη, το Γιβραλτάρ και το US Gulf».

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) η Maersk Tankers, γνωστοποιώντας την συμμετοχή του Ομίλου Τσάκου (Tsakos Group) στο pool διαχείρισης MR tankers Cargill-Maersk Tankers.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη ανακοίνωση ο CEO της Tsakos Energy Navigation Limited, Νίκος Τσάκος δήλωσε πως:

«Είμαστε πεπεισμένοι για την ανάγκη συνεργασίας στην αγορά δεξαμενοπλοίων. Συμμετέχοντας στο pool Cargill-Maersk Tankers ακολουθούμε την στρατηγική μας για εμπορικές συμφωνίες με εταίρους που μοιράζονται τις αξίες μας και εργάζονται για μια βιομηχανία με μεγαλύτερη περιβαλλοντική και οικονομική αξία».

Από την πλευρά της η Maersk Tankers αναφέρει πως «ανυπομονούμε για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον νέο μας συνεργάτη, την Tsakos Group και την TEN».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ