Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου – Αύριο η κηδεία

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου – Αύριο η κηδεία

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, η απώλεια, ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη έπειτα από σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο θρύλος της ΑΕΚ πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε η ΑΕΚ, με ανακοίνωσή της, στην οποία μιλάει με συγκινητικά λόγια για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της ιστορίας της ομάδας.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει αναλάβει την κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Από το πρωί, εκείνης της ημέρας, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «OPAP Arena».

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ