Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣεσημασμένος Αλβανός ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την άτυχη 21χρονη

Σεσημασμένος Αλβανός ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την άτυχη 21χρονη

Μία ανάσα από τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του ΙΧ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Ο 30χρονος Αλβανός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς. Αποφυλακίστηκε υπό όρους, χωρίς φυσικά να απελαθεί ποτέ από τη χώρα, όπως συμβαίνει άλλωστε και με χιλιάδες άλλους αλλοδαπούς εγκληματίες. Κανείς δεν απελαύνεται και για κανένα λόγο.

Η Αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει ενώ εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε λίγο μετά από τη φονική παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11), εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά.

Το χρονικό του τροχαίου

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το σκούρο γκρι αυτοκίνητο, το οποίο περιγράφεται ως «πειραγμένο» με εξάτμιση που έκανε θόρυβο, χτύπησε την νεαρή κοπέλα που, πιθανότατα, διέσχιζε τον δρόμο στο ύψος της Καμάρας και στη συνέχεια έγινε «καπνός».

Οι σκηνές που ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από ταινία, αφού πολίτες που άκουσαν τον θόρυβο πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο για να δουν τι συνέβη, φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει και ένας διανομέας κυνήγησε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο, που κατάφερε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου οχήματος, στην προσπάθειά του να φύγει από το σημείο, έκανε όπισθεν και πάτησε ξανά την 21χρονη, την ώρα που βρίσκονταν βαριά τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Η άτυχη κοπέλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν επί τόπου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, μεταξύ άλλων, στο κεφάλι όπου φέρει βαρύτατα τραύματα.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ