Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΣανγκάη: Στοχεύει στον διπλασιασμό των τουριστικών εσόδων της στην επόμενη πενταετία

Σανγκάη: Στοχεύει στον διπλασιασμό των τουριστικών εσόδων της στην επόμενη πενταετία

Η πόλη της Σανγκάης που βρίσκεται στα ανατολικά της Κίνας ενεργοποίησε την εφαρμογή ενός προγράμματος που έχει ως στόχο, το διπλασιασμό των τουριστικών εσόδων της μέσα στην επόμενη πενταετία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Η αναφερόμενη πόλη, είχε 236 εκατομμύρια εσωτερικούς επισκέπτες το 2020, παρά τις επιπτώσεις από την COVID-19, με τα έσοδα από τον εσωτερικό τουρισμό να φτάνουν στα 280,95 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 42,8 δισεκατομμύρια δολάρια) όπως δήλωσε χθες, ο Φανγκ Σιζόνγκ, διευθυντής της αρμόδιας δημοτικής διεύθυνσης για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.
Μιλώντας στην πρώτη συνολικά αντιπροσωπευτική τουριστική έκθεση της πόλης (Tourism Plus Shanghai 2021) ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο της πόλης θα προωθήσει τον πολιτιστικό τουρισμό, θα διερευνήσει νέα κανάλια τουριστικής κατανάλωσης και θα αναβαθμίσει την ψηφιοποίηση της τουριστικής βιομηχανίας, επιτρέποντας τη διαδικτυακή διοργάνωση περισσότερων εκδηλώσεων.
Σύμφωνα με τον Φανγκ, η Σανγκάη σχεδιάζει να κατασκευάσει 20 έξυπνες τουριστικές τοποθεσίες και 600 έξυπνα ξενοδοχεία, τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με έξυπνες συσκευές το 2021.
Η πόλη θα καλλιεργήσει επίσης, την εξέλιξη αρκετών διεθνών εμπορικών ταυτοτήτων στον τομέα του τουρισμού, αλλά και τη διεξαγωγή σημαντικών τουριστικών εκδηλώσεων, όπως επίσης και θα ενισχύσει την είσοδο περισσότερων επαγγελματιών στον τουριστικό τομέα, πρόσθεσε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ