Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡεάλ: 23 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του εντυπωσιακά ανακαινισμένου Μπερναμπέου

Ρεάλ: 23 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του εντυπωσιακά ανακαινισμένου Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία της ανακατασκευής του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καιρό τώρα. Όπως σας παρουσιάσαμε σε δικό μας φωτογραφικό ρεπορτάζ (19/03), υπάρχουν ακόμη και σήμερα σημεία τα οποία δείχνουν την ιστορική έδρα σε λογική οικοδομής.

Η τελική εικόνα πάντως θα είναι εντυπωσιακή, με τη Ρεάλ να ετοιμάζεται να καλωσορίσει μαζί με τα εγκαίνια της τη νέα εποχή. Το ανακαινισμένο ποδοσφαιρικό σπίτι της θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Chiringuito, Χοσέπ Πεδρερόλ, ο Σύλλογος της Μαδρίτης σχεδιάζει να προγραμματίσει τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μπερναμπέου στις 23 Δεκεμβρίου 2023. Το σόου, με το οποίο θα συνοδευτούν τα εγκαίνια, θα είναι άκρως εντυπωσιακό, αντίστοιχο του Super Bowl.

Το κολοσσιαίο λίφτινγκ του γηπέδου άρχισε το 2019 και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2023, με τη συμπλήρωση 75 ετών από την κατασκευή του.

Η νέα μορφή του θα επιτρέπει ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις εκτός ποδοσφαίρου, αφού θα μπορεί να φιλοξενεί ακόμα και αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου, τένις ή μπάσκετ, αλλά και συναυλίες.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ