Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠ. Σταμπουλίδης: Θα υπάρξουν πρωτόκολλα για την λειτουργία της εστίασης

Π. Σταμπουλίδης: Θα υπάρξουν πρωτόκολλα για την λειτουργία της εστίασης

«Θα υπάρξουν πρωτόκολλα για την λειτουργία της εστίασης», ανέφερε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Εμείς θέλουμε να είναι τα μέτρα τέτοια που να μπορούν να εφαρμοστούν, δεν πρόκειται να βάλουμε σύνθετες πράξεις στους ανθρώπους ίσα –ίσα θέλουμε και οι επιχειρήσεις να βρουν σιγά-σιγά το φυσιολογικό τους ρυθμό και οι καταναλωτές να εκτονωθούνε αλλά πάνω από όλα να διατηρήσουμε την απόσταση που έτσι κι αλλιώς έχουμε μάθει να τηρούμε τους τελευταίους μήνες ούτως ώστε να μην επιβαρύνουμε και άλλο τη δημόσια υγεία», σημείωσε ο κ. Σταμπουλίδης.

Σχετικά για το αν θα χρησιμοποιηθούν για την εστίαση τα sms μετακίνησης, ο κ. Σταμπουλίδης ανέφερε πως: «είναι ένα θέμα το οποίο θα το συζητήσουμε ξανά με την επιτροπή, θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση βοηθάει πάρα πολύ στο να υπάρχει μια ελεγχόμενη κινητικότητα ιδίως στα εμπορικά καταστήματα. Ωστόσο αντιλαμβάνεστε ότι όταν ανοίξουμε την εστίαση και τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις και τα λοιπά δεν ξέρω αν θα υπάρχει νόημα».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ