Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠώς θα κάνουμε τις αγορές μας από σήμερα

Πώς θα κάνουμε τις αγορές μας από σήμερα

Από σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου, οι καταναλωτές σε όλη τη χώρα, εκτός από Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, για να προβούν σε αγορές από καταστήματα λιανεμπορίου, οφείλουν να στείλουν SMS με το ονοματεπώνυμό τους μόνο στο 13032, προκειμένου να μπορέσουν να μεταβούν οπουδήποτε απαιτείται εντός νομού.

Ειδικότερα, οι αγορές θα γίνονται με τη χρήση ειδικού κωδικού (σ.σ. 13032) και με χρονικό περιορισμό (σ.σ. 3 ώρες). Θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away). Θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.

Σημειώνεται πως για τη μετακίνηση σε κατάστημα τροφίμων και καυσίμων εξακολουθεί να ισχύει η αποστολή γραπτού μηνύματος στον αριθμό 13033 με τον κωδικό 2. Δεν υπάρχει χρονικό όριο στις εν λόγω αγορές, ενώ επίσης μπορούν να γίνουν πάνω από μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, συνεχίζεται ο γεωγραφικός περιορισμός: η μετακίνηση σε κατάστημα τροφίμων θα πρέπει να είναι εντός του ίδιου δήμου με τον τόπο διαμονής του πολίτη ή σε απόσταση έως 2 χλμ.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ