Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠως το Volton Unique Flexi Plus 21 αλλάζει τα δεδομένα στις επιχειρήσεις

Πως το Volton Unique Flexi Plus 21 αλλάζει τα δεδομένα στις επιχειρήσεις

Σε μια συγκυρία ιδιαίτερων συνθηκών και διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών ενέργειας, υπάρχουν εταιρείες που αφουγκράζονται τις ανάγκες των καιρών και εστιάζουν όλη τη δυναμική τους στην εξυπηρέτηση και τη βοήθεια των καταναλωτών.

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι κατ’ εξοχήν εστιασμένη σ’ αυτή την πελατοκεντρική φιλοσοφία, τόσο των ιδιωτών, όσο και των επαγγελματιών.

Πλέον η Volton δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus 21, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματικές παροχές με εγκατεστημένη ισχύ μέχρι 25 kVA είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο για πρώτη φορά οι επαγγελματίες μπορούν να απολαύσουν τιμή οικιακού τιμολογίου χωρίς περιορισμούς!

To Volton Unique Flexi Plus 21 είναι το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας που σχεδίασε η Voltonm αφουγκραζόμενη τις ανάγκες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ιδανικό πρόγραμμα για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως εταιρικά γραφεία, ιατρεία, κομμωτήρια, mini markets, φαρμακεία και επιχειρήσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ισχύος.

Η εταιρεία, στηρίζοντας το επιχειρείν, καινοτόμησε δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που όχι μόνο θα προσφέρει στις επιχειρήσεις χρεώσεις προμήθειας αντίστοιχες με εκείνες των οικιακών τιμολογίων Volton, αλλά και τη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα γιατί:

  • σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει μία έξυπνη επιλογή με πραγματικό όφελος για τις επιχειρήσεις
  • απευθύνεται στους επιχειρηματίες που έχουν «κουραστεί» να πληρώνουν μεγάλα ποσά για την επιχείρηση τους χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού η ενέργεια είναι ίδια τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρηση.
  • καλύπτει μία ευρεία γκάμα επιχειρήσεων που μπορούν να επωφεληθούν
  • διαθέτει τη χαμηλότερη κιλοβατώρας στην αγοράς για συνεπείς πελάτες
  • προσφέρει 50% έκπτωση συνέπειας στην τιμή ενέργειας από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό, ακόμα και αν είναι Έναντι

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα Volton ή το Volton.gr ή να καλέσουν στο 11300 και να μάθουν περισσότερα τόσο για το πρόγραμμα Volton Unique Flexi plus 21 όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που διαθέτει η εταιρεία.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ