Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠροσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της Προοδευτικής

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της Προοδευτικής

Απόφαση για προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Προοδευτική έλαβε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή το απόγευμα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η απόφαση ελήφθη μετά την ανακοίνωση της εταιρείας Προοδευτική με την οποία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Κούτλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της της εταιρείας, αλλά και της γνωστοποίησης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ότι αδυνατεί να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα τις οικονομικές καταστάσεις του έτους 2020.

Έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και οργανωθεί η νέα Διοίκηση, λήφθηκε η απόφαση για προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς των χρηματοπιστωτικών μέσων της ανωτέρω εταιρείας και μέχρις ότου η εταιρεία καταρτίσει και δημοσιοποιήσει οικονομικές καταστάσεις.

Η απόφαση αναστολής θα τεθεί σε εφαρμογή από την προσεχή Δευτέρα 26 Απριλίου, ενώ να σημειωθεί ότι η μετοχή το τελευταίο διήμερο πιέστηκε σημαντικά, υποχωρώντας κατά -7,08% την Παρασκευή και -13,08% την Πέμπτη.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ