Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠροσφορά για όλους από το Pamestoixima.gr για τον τελικό του Conference League

Προσφορά για όλους από το Pamestoixima.gr για τον τελικό του Conference League

Το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους διεκδικούν απόψε (22:00) στην Πράγα η Φιορεντίνα και η Γουέστ Χαμ στον τελικό του Conferrence League. Και οι 2 θέλουν να κατακτήσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας.  Στη συλλογή τους έχουν από 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, η Φιορεντίνα το 1961 και η Γουέστ Χαμ το 1965.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον τελικό του Conference League την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Η Φιορεντίνα έχει την καλύτερη επίθεση στα Κύπελλα Ευρώπης με 36 γκολ. Την ακολουθεί με 31 γκολ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία παίζει το Σάββατο στον τελικό του Champions League με την Ίντερ. 

Η Γουέστ Χαμ είναι αήττητη στο Conference League. Σε 14 αγώνες μετράει 13 νίκες και μία ισοπαλία. Μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Γάνδη, στην προημιτελική φάση, έφερε ισοπαλία 1-1. 

Το Pamestoixima.gr έχει για τον τελικό του Conference League και μία προσφορά για όλους*.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο και πιο απλό 

Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον αποψινό τελικό Φιορεντίνα-Γουέστ Χαμ, καθώς και η δυνατότητα του Bet Builder και των συνδυαστικών επιλογών. 

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. 

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ. 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα 
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ